Top 3 : Interpol

16 Ocak 2010 Cumartesi § 2

Neredeyse bir ay sonra buralardayım. Klasikleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir-İstanbul-Ankara üçlemem dün itibariyle bitti. Sanıyorum Nisan'a kadar evdeyim, bolca başınızı şişireceğim demek oluyor bu. Dönünce de ilk olarak şu sıralar tavan yapan Interpol takıntım doğrultusunda kendilerinin Top 3'ünü yapayım dedim.

Pek çok Interpol seven arkadaşımız gibi ben de Evil ile tanıdım onları. Ergen ergen takıldığımız zamanlar, Dream Tv'de bu şarkı çıktığı zaman coşayazdığım anları hatırlıyorum şimdi bak. Sonraları albüm indirmeler derken, Evil'dan çok daha ötesinin olduğunu gördüm. Dediğim gibi, şu sıralar da iyice takmamla kafamda net bir üçlü belirledim, ki şu ana kadar yazdıklarımda hiç başaramamıştım bunu. Ancak şöyle bir durum var; önceki parçalar için yaptığım gibi duygularımı dile getiremiyorum Interpol şarkılarından bahsederken nedense. Yine de deneyelim bakalım.

Efendim, ilk sırada benim için No I In Threesome geliyor. " babe, it's time we give something new a try" cümlesi zaten öldürüyor adamı. Sağolsun Paul abimiz de özellikle o cümlede çılgın atıyor. Benim için de bu şarkıyı sevmemek gibi bir seçeneğim kalmıyor.

Bir nakarat, bir insanı anca bu kadar güzel bağlayabilir. İşte Slow Hands'in bendeki etkisi bu. İnsanı kendinden geçirtip defalarca dinlettirir kendisini hatta, öyle de çılgındır. Acayip severim.

Son olarak da Obstacle 1 diyeyim ve bitireyim. Böylece üç albümlerinden de birer şarkı seçmiş oldum. Gece muzlu sütümü içtikten sonra huzurla uykuma dalabilirim.

Top 3 List:

Flunk
Kings of Convenience
Belle And Sebastian
Bat For Lashes
The Smiths

What's this?

You are currently reading Top 3 : Interpol at ekseriyetle.

meta

§ 2 Response to “Top 3 : Interpol”

  • esra says:

    Top 3 formatını bozmak istemem ama müsaadenle Say Hello to the Angels'ın da oldukça şahane bir Interpol şarkısı olduğunu eklemek istiyorum. Bir nevi sempati güzeli diyelim.

  • Erhan says:

    yok yok, dilediğin gibi bozabilirsin çünkü ben de çoğunda top 3'ün dışına çıkıp 5lere, 6lara kadar çıkartıyorum sayıyı. ona da mansiyon verelim o hâlde. aynı şekilde ben de ekleyecek olsam C'mere'i eklerdim doğrusu. o şarkıyı da bi' ayrı severim.